Sopimuspysäköinti

Sopimuspysäköinti

Tarjoamme sopimuspysäköintiä Länsi-Pasilassa ja Itä-Pasilassa sekä alueen asukkaille että yritysasiakkaille. Ota yhteyttä, vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin!

Länsi-Pasila

Historia6(280x171)Länsi-Pasilan Autopaikat Oy:llä on viisi pysäköintihallia, jotka tarjoavat sopimuspysäköintiä Länsi-Pasilan Autopaikat Oy:n osakaskiinteistöjen asukkaille ja niissä toimiville yrityksille. Vuoropysäköinnissä merkittävä osa autopaikoista on porrastetussa käytössä. Tämä pitää hintamme edullisina.

Hallikohtainen sopimus

Sopimus on hallikohtainen ja se tehdään vähintään kolmeksi kuukaudeksi. Sopimuksen asukas- tai yrityspaikasta voi tehdä Länsi-Pasilassa asuva henkilö tai Länsi-Pasilan alueella sijaitseva yritys. Sopimusasiakas saa käyttöönsä valitsemansa kulkutunnisteet.

Sopimus tehdään kirjallisena Länsi-Pasilan Autopaikat Oy:n toimistossa, Junailijankuja 11. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi puhelimitse tai sähköpostitse asiakaspalvelu@autopaikat.fi.

Sopimuspysäköinnin hinnat ja maksutavat
  • Yrityspaikka hinta 120,00 € /kk (alv 0%)
  • Yrityspaikka hinta 160,00 € /kk (alv 0%), hinta muille kuin Länsi-Pasilassa osakaskiinteistöissämme toimiville
  • Asukaspaikka hinta 41,00 € / kk, vain Länsi-Pasilan Autopaikat Oy:n osakasyhtiöiden asukkaille

 

Itä-Pasila

Historia5(280x171)Itä-Pasilan Pysäköinti Oy:llä on neljä sopimuspysäköintiä tarjoavaa pysäköintihallia yksityishenkilöille ja yrityksille. P-Veturi tarjoaa autopaikkoja myös Itä-Pasilan alueen ulkopuolisille asiakkaille.

Hallikohtainen sopimus

Sopimus on hallikohtainen ja se tehdään vähintään kolmeksi kuukaudeksi. Sopimus tehdään kirjallisena Itä-Pasilan Pysäköinti Oy:n toimistossa, Junailijankuja 11. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi puhelimitse tai sähköpostitse asiakaspalvelu@autopaikat.fi. Sopimusasiakas saa käyttöönsä valitsemansa kulkutunnisteet.

Sopimuspysäköinnin hinnat ja maksutavat
  • Yrityspaikka alkaen 100 €/kk (alv 0%), katso tarkemmat tiedot hallien sivuilta
  • Asukaspaikka 41 €/kk, vain Itä-Pasilan Pysäköinti Oy:n osakasyhtiöiden asukkaille