P-Veturi

P-Veturi

P-Veturi

Oletko asiakaskäynnillä Itä-Pasilassa, lähdössä junamatkalle tai menossa messuille? Pysäköi P-Veturissa! Tilavassa ja valoisassa maanalaisessa hallissa on 500 edullista pysäköintipaikkaa ja käytännössä aina tilaa. Tarjoamme paikoitusta sekä lyhytaikaiseen että sopimuspysäköintiin.

Sisään- ja ulosajoja on kaksi: Pasilan aseman kohdalta Ratapihantieltä keskikaistalta sekä Kumpulantien päästä pysäköintialueen takaa. Hissit Asemapäällikönkadulle ja Junailijanaukiolle.

Maksimi vapaa korkeus ajettaessa Ratapihantieltä on 2,20 m, Kumpulantien sisäänajossa 2,70 m. Pysäköintiruuduissa vapaa korkeus saattaa olla matalampi. Suosittelemme ajamaan ruutuun keula edellä.

Lähistön kohteita: Pasilan asema, Messukeskus, Valtion virastokeskus, HSY, HSL, Elisa, Pasilan kirjasto, Teatteristudio PasilaP-Veturi_RatapihantieP-Veturi_Kumpulantie

Hinnat

ma-pe 06-18 2 €/h
muina aikoina 1 €/h
1 vrk 17 €
2 vrk 25 €
3 vrk 33 €
seuraavat vrk / 6 €

Viikkolippu 40 €/vko, lippu ostettavissa toimistolta Junailijankuja 11

Sopimuspysäköinti

Yrityspaikka 97 €/kk (Alv 0%)
Asukaspaikka 40 €/kk

Maksutavat

Luottokortit: Visa, Eurocard ja Mastercard

Maksu vain maksukortilla, ei käteismaksumahdollisuutta. Käytä maksukorttia jo sisäänajossa. Pois lähtiessäsi voit maksaa joko maksuautomaattiin tai ulosajon yhteydessä puomilla. Maksukorttisi 4 viimeistä numeroa toimivat PIN-koodina jalankulkuovilla.

Voit käyttää pysäköinnin maksuun myös Moovy-sovellusta. Pysäköintimaksun lisäksi veloitetaan Moovyn palvelumaksu 0,49 €/pysäköinti, kuukaudessa enintään 4,95 €.
Moovysta saat pin-koodin, jolla pääset kulkemaan jalankulkuovista.

  

Aukioloajat

Lyhytaikaisen pysäköinnin sisäänajo klo 6-22. Maksaminen ja ulosajo 24 h/vrk.
Viikkolipulla sisäänajo 24 h/vrk. Maksaminen ja ulosajo 24 h/vrk.
Sopimusasiakkaille sisään- ja ulosajo 24 h/vrk.

Palvelut

Helsingin Autopesun palvelupiste