P-Veturi

P-Veturi

P-Veturi

Oletko asiakaskäynnillä Itä-Pasilassa, lähdössä junamatkalle tai menossa messuille? Pysäköi P-Veturissa! Tilavassa ja valoisassa maanalaisessa hallissa on 500 edullista pysäköintipaikkaa ja käytännössä aina tilaa. Tarjoamme paikoitusta sekä lyhytaikaiseen että sopimuspysäköintiin. Hallissa on myös mahdollisuus sähkö- ja hybridiautojen lataukseen.

Sisään- ja ulosajoja on kaksi: Pasilan aseman kohdalta Ratapihantieltä keskikaistalta (sisäänajo pohjoisen suunnasta tultaessa) sekä Kumpulantien päästä pysäköintialueen takaa. Hissit Asemapäällikönkadun ja Junailijankujan kulmauksessa sekä Junailijanaukiolla.

Maksimi vapaa korkeus ajettaessa Ratapihantieltä on 2,20 m, Kumpulantien sisäänajossa 2,70 m. Pysäköintiruuduissa vapaa korkeus saattaa olla matalampi. Suosittelemme ajamaan ruutuun keula edellä.

Lähistön kohteita: Pasilan asema, Mall of TRIPLA, Messukeskus, Valtion virastokeskus, HSY, HSL, Elisa, Pasilan kirjasto, Teatteristudio Pasila, Linnanmäki.

P-Veturi_RatapihantieP-Veturi_Kumpulantie

Hinnat

ma-pe 06-18 2 €/ alkava tunti
muina aikoina 1 €/ alkava tunti
1 vrk 17 €
2 vrk 25 €
3 vrk 33 €
seuraavat vrk / 6 €

Viikkolippu 41 €/vko, lippu ostettavissa toimistolta Junailijankuja 11

Sopimuspysäköinti

Yrityspaikka 100 €/kk (alv 0%) – hinta Itä-Pasilassa osakaskiinteistöissämme toimiville
Yrityspaikka 160 €/kk (alv 0%) – hinta muille
Asukaspaikka 41 €/kk – hinta osakaskiinteistöjen asukkaille

Maksutavat

Luottokortit: Visa, Eurocard ja Mastercard

Maksu vain maksukortilla, ei käteismaksumahdollisuutta. Käytä maksukorttia jo sisäänajossa. Pois lähtiessäsi voit maksaa joko maksuautomaattiin tai ulosajon yhteydessä puomilla. Maksukorttisi 4 viimeistä numeroa toimivat PIN-koodina jalankulkuovilla.

Voit käyttää pysäköinnin maksuun myös Moovy-sovellusta. Pysäköintimaksun lisäksi veloitetaan Moovyn palvelumaksu 0,49 €/pysäköinti, kuukaudessa enintään 4,95 €.
Moovysta saat pin-koodin, jolla pääset kulkemaan jalankulkuovista.

  

Aukioloajat

Pysäköintihallimme on avoinna 24 h / vrk.

Palvelut

Helsingin Autopesun palvelupiste

Sähköautojen lataus eParking -sovelluksella