P-Resiina

P-Resiina

P-Resiina

Oletko asiakaskäynnillä Itä-Pasilassa, tai vaikkapa lähdössä junamatkalle? Jätä autosi P-Resiinaan. P-Resiina tarjoaa 432 edullista autopaikkaa lyhytaikaiseen pysäköintiin ja sopimuspysäköintiin. Sisään- ja ulosajo Ratavartijankadulta. Hissi ja porrasyhteys Ratapihantielle liiketilojen aulaan (Lidl ja Alko). Porrasyhteys Ratapihantien ja Asemapäällikönkadun kulmaukseen. Maksimi vapaa korkeus 2,15 m. Pysäköintiruuduissa vapaa korkeus saattaa olla matalampi.

Lähiympäristön kohteita: Pasilan asema, Valtion virastokeskus, Poliisihallitus, Elisa, Insinööritalo, HSY, HSL, Teatteristudio Pasila, Lidl, Alko


jalankulkuJalankulku Asemapäällikönkadun ja Rajavartijankadun kautta

P-Resiina

Lyhytaikaisen pysäköinnin hinnat

ma-pe 06-18 2 €/h
muina aikoina 1 €/h
1 vrk 17 €
2 vrk 25 €
3 vrk 33 €
seuraavat vrk/6 €

Maksutavat

Luottokortit: Visa, Eurocard ja Mastercard

Maksu vain maksukortilla, ei käteismaksumahdollisuutta. Käytä maksukorttia jo sisäänajossa. Pois lähtiessäsi voit maksaa joko maksuautomaattiin tai ulosajon yhteydessä puomilla. Maksukorttisi 4 viimeistä numeroa toimivat PIN-koodina jalankulkuovilla.

Voit käyttää pysäköinnin maksuun myös Moovy-sovellusta. Pysäköintimaksun lisäksi veloitetaan Moovyn palvelumaksu 0,49 €/pysäköinti, kuukaudessa enintään 4,95 €.
Moovysta saat pin-koodin, jolla pääset kulkemaan jalankulkuovista.

  

Sopimuspysäköinnin hinnat

113 €/kk (Alv 0%)

Aukioloajat

Lyhytaikaisen pysäköinnin sisäänajo klo 6-22. Maksaminen ja ulosajo 24 h/vrk.
Viikkolipulla sisäänajo 24 h/vrk. Maksaminen ja ulosajo 24 h/vrk.
Sopimusasiakkaille sisään- ja ulosajo 24 h/vrk.