P-Resiina

P-Resiina

P-Resiina

Oletko asiakaskäynnillä Itä-Pasilassa, tai vaikkapa lähdössä junamatkalle? Jätä autosi P-Resiinaan. P-Resiina tarjoaa 432 edullista autopaikkaa lyhytaikaiseen pysäköintiin ja sopimuspysäköintiin. Hallissa on myös mahdollisuus sähkö- ja hybridiautojen lataukseen.

Sisään- ja ulosajo Ratavartijankadulta. Hissi ja porrasyhteys Ratapihantielle liiketilojen aulaan (Lidl ja Alko). Porrasyhteys Ratapihantien ja Asemapäällikönkadun kulmaukseen. Maksimi vapaa korkeus 2,15 m. Pysäköintiruuduissa vapaa korkeus saattaa olla matalampi. Suosittelemme ajamaan ruutuun keula edellä.

Lähiympäristön kohteita: Pasilan asema, Mall of TRIPLA, Valtion virastokeskus, Poliisihallitus, Elisa, Insinööritalo, HSY, HSL, Teatteristudio Pasila, Lidl, Alko

Jalankulku Asemapäällikönkadun ja Rajavartijankadun kautta

P-Resiina

Lyhytaikaisen pysäköinnin hinnat

ma-pe 06-18 2 €/ alkava tunti
muina aikoina 1 €/ alkava tunti
1 vrk 17 €
2 vrk 25 €
3 vrk 33 €
seuraavat vrk/6 €

Maksutavat

Luottokortit: Visa, Eurocard ja Mastercard

Maksu vain maksukortilla, ei käteismaksumahdollisuutta. Käytä maksukorttia jo sisäänajossa. Pois lähtiessäsi voit maksaa joko maksuautomaattiin tai ulosajon yhteydessä puomilla. Maksukorttisi 4 viimeistä numeroa toimivat PIN-koodina jalankulkuovilla.

Voit käyttää pysäköinnin maksuun myös Moovy-sovellusta. Pysäköintimaksun lisäksi veloitetaan Moovyn palvelumaksu 0,49 €/pysäköinti, kuukaudessa enintään 4,95 €.
Moovysta saat pin-koodin, jolla pääset kulkemaan jalankulkuovista.

  

Aukioloajat

Pysäköintihallimme on avoinna 24 h / vrk.

Palvelut

Sähköautojen lataus eParking -sovelluksella