Kulkutunnisteet

Sopimusasiakkaana voit valita käyttöösi kulkukortin, pin-koodin tai auton rekisterikilven kameratunnistuksen tai halutessasi kaikki vaihtoehdot.

  • Kulkukortti: Kulkukortti toimii nimetyn sopimushallin kaikilla jalankulkuovilla sekä sisään- ja ulosajossa. Näytä kortti pin-koodinäppäimistölle noin 2 cm etäisyydeltä. Pidä korttia hetki paikoillaan, jotta laite ehtii lukea kortin. Kortin voi palauttaa toimistoomme aukiolomme puitteissa tai jättää toimistomme ulko-ovenpielestä löytyvään postilaatikkoon.
  • Pin-koodi: Kortin tilalla voit käyttää pin-koodia, joka toimii nimetyn sopimushallin kaikilla jalankulkuovilla sekä sisään- ja ulosajossa. Syötä koodi pin-koodinäppäimistölle, numeroiden perään on hyvä lisätä #-merkki, näin ovi aukeaa nopeammin.
  • Rekisterinumero: Jos olet antanut suomalaisen rekisterinumerosi toimiston asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@autopaikat.fi), pääset kulkemaan sisään- ja ulosajossa auton rekisterikilven kameratunnistuksella. Kameratunnistus toimii, jos rekisterikilpi on puhdas, nopeutesi riittävän hiljainen ja pidät riittävästi välimatkaa edellä ajavaan autoon. Mukana tulee aina olla pin-koodi tai kulkukortti rekisteritunnistuksen ongelmatilanteiden varalta.

Mikäli tunnistautumisessa tulee ongelmia, ota valvomoyhteys sisään- / ulosajolaitteessa olevalla painikkeella. Valvomon asiakaspalvelu päivystää aina. Sopimusasiakkaana älä koskaan syötä omaa pankki- tai luottokorttia tunnistautumiseksi.

Pankki- ja luottokorttia käytetään ainoastaan lyhytaikaisessa pysäköinnissä tunnistautumiseen ja pysäköinnin maksamiseen.