KUNNOSTAMME PYSÄKÖINTIHALLEJA

Länsi-Pasilan pysäköintihalleissa tai niiden ympäristössä on käynnissä useita korjauksia. Työn aikana osa pysäköintipaikoista joudutaan poistamaan käytöstä ja liikennettä ohjataan tilapäisille ajoreiteille. Saman aikaisesti halleihin lisätään latauspisteitä sähkö- ja hybridiautoille.

  • P2-Maistraatin torikannen ja sadevesiviemäreiden korjaus jatkuu loppusyksyn ajan ja siksi osa ylätason paikoista on yhä pois käytöstä.
  • P3-Leanportissa kunnostetaan sisään- ja ulosajoluiskat. Ensimmäisessä vaiheessa korjataan sekä ylä- että alahallin sisäänajoluiskat, jolloin liikenne ohjataan kulkemaan ulosajon kautta.
  • P1-Palkkatilassa lattian betonikorjaus jatkuu. Maanantaina 19.8. alkaa sisäänajoluiskan kunnostus, liikenne ohjataan kulkemaan ulosajoluiskan kautta. Urakoitsija hoitaa liikenteenohjauksen hallissa. Lyhytaikainen pysäköinti ei toistaiseksi ole käytössä.

Pahoittelemme korjauksista aiheutuvaa häiriötä.

Comments are closed.