P2-Maistraatin pesupaikka on taas käytössä

Pesupaikan maksujärjestelmä on uusittu. Vanhat pahviset magneettiraitakortit eivät enää toimi P2-Maistraatin pesupaikalla. Uusia pesukortteja saa ostettua Pasilan pysäköinnin toimistolta Junailijankuja 11. Uuden kortin hinta on 10 €. Kortille voi ladata haluamansa määrän pesusykäyksiä. Yhden sykäyksen hinta on 1 €, sillä saa 5 minuuttia vettä.

Myös käytössä olevalle pysäköintilaitoksen kulkukortille voi ostaa Pasilan pysäköinnin toimistolta haluamansa määrän pesusykäyksiä.
Sopimusasiakkaamme voivat myös sopia pesujen ostamisesta laskulle. Pesujen laskuttaminen edellyttää e-laskun käyttöä. E-lasku tilataan omasta nettipankista. Ilmoituksen pesulaskutuksen käyttöönotosta voi tehdä sähköpostilla asiakaspalvelu@autopaikat.fi tai www-sivujemme kautta sopimustietojen muutos -lomakkeella (https://pasilanpysakointi.fi/sopimuspysakointi/sopimustietojen-muutos/). Asiakaspalvelun lähettämän vahvistuksen jälkeen pesuja voi ostaa sopimukseen kuuluvalla pysäköintikortilla (samalla, jota käytetään sisään- ja ulosajoissa).

P2-Maistraatin maksujärjestelmän uusimisen jälkeen uudistetaan myös P1-Palkkatilan ja P5-Hannanportin maksujärjestelmä.

Comments are closed.