P5-Hannanportin pysäköintilaitoksen korjaus alkaa 10.7.

Työt alkavat rakennuksen ulkopuolelta julkisivujen pesuilla ja ulkopuolen korjaustöillä. Tässä yhteydessä pysäköintilaitoksen ympärillä olevat puut kaadetaan. Puiden leikkaamisesta ja kaatamisesta on tullut toiveita myös asukkailta, sillä puut pimentävät viereisiä asuntoja.
Istutukset uudistetaan rakennusluvan suunnitelmien mukaisesti syyskuun aikana.

Elokuun lopulla siirrytään pysäköintilaitoksen sisäpuolelle 3. tason betonikorjauksiin. Puolet tasosta on työmaana ja toinen puoli tasosta säilyy pysäköintikäytössä. Ajo tasojen välillä tapahtuu vain hallin toista puolta käyttäen. Poikkeusjärjestelyistä ilmoitetaan hallissa liikennemerkein.

Tasojen 2 ja 1 korjaukset käynnistyvät marraskuun alussa. Näillä tasoilla korjaukset ovat paikallisia eivätkä korjattavat alueet ole pysäköintikäytössä. Poikkeusjärjestelyistä ilmoitetaan hallissa liikennemerkein.
Korjaustyöt valmistuvat suunnitelman mukaan joulukuussa.

Pahoittelemme korjaustöistä aiheutuvaa häiriötä.
Yhteydenotot sähköpostilla lpa.ipp@autopaikat.fi

Comments are closed.