Kulunvalvontajärjestelmä on uusittu

Pysäköintilaitostemme kulunvalvontajärjestelmät laitteineen on uusittu. Järjestelmässä voidaan kulkea ilman erillisiä tunnisteita. Järjestelmään kuuluva rekisterintunnistus avaa puomin ja nosto-oven sisään- ja ulosajossa rekisterinumeron perusteella. Kulkukortti, PIN-koodi ja QR-koodi toimivat varajärjestelmänä, ja niitä tarvitaan, jos halliin esimerkiksi ajetaan muulla ajoneuvolla kuin sillä, minkä rekisterinumero on syötetty järjestelmään.

Tunnisteet on kytketty pysäköintisopimukseen. Mikäli sopimukseen liitetyn tunnisteen avulla on ajettu pysäköintihalliin, ei toista kulkuneuvoa voida ajaa sisään ennen kuin edellinen kulkuneuvo on poistunut hallista. Eli useasta tunnisteesta huolimatta hallissa voi olla samanaikaisesti vain sopimuksen sallima määrä ajoneuvoja.

Varmistathan, että sopimuksellesi on lisätty autosi nykyinen rekisterinumero. Tarvittaessa voit päivittää rekisterinumerosi sekä muut muuttuneet tiedot Sopimuspysäköinti -kohdasta löytyvällä Sopimustietojen päivitys –lomakkeella.

Lyhytaikaisen pysäköinnin maksu toimii ainoastaan maksukortilla, ei käteismaksumahdollisuutta! Maksukorttia käytetään jo sisäänajon yhteydessä. Syötä kortti kortinlukijaan, tai jos kortissa on lähimaksuominaisuus niin näytä korttia lähimaksulukijalle. Puomi aukeaa, kun kortti on luettu.

Maksukorttisi neljä viimeistä numeroa toimivat PIN-koodina ulko-ovilla. Syötä numerosarja sekä #-merkki oven tai hissin vieressä olevaan näppäimistöön. Avaa ovi tai tilaa hissi. Voit maksaa pysäköintisi joko maksuautomaattiin tai ulosajon yhteydessä puomilla. Käytä samaa maksukorttia kuin sisäänajon yhteydessä. Jos maksat lähimaksuominaisuutta hyväksi käyttäen, näytä korttia lukijalle kaksi kertaa (1. tunnistautuminen, 2. maksaminen). Saat halutessasi kuitin painamalla kuitti-painiketta.

 

Terveisin,
Länsi-Pasilan Autopaikat Oy

 

Comments are closed.