P-Veturi

Pasilassa pysäköiminen on kätevää! Tarjoamme yhteensä 2700 autopaikkaa lyhytaikaiseen pysäköintiin ja pidempiaikaiseen sopimuspysäköintiin.

Avoinna 24h
Sähköautojen latauspiste

Pysäköi P-Veturissa!

Oletko asiakaskäynnillä Itä-Pasilassa, lähdössä junamatkalle tai menossa messuille? Tilavassa ja valoisassa maanalaisessa hallissa on 500 edullista pysäköintipaikkaa ja käytännössä aina tilaa. Tarjoamme paikoitusta sekä lyhytaikaiseen että sopimuspysäköintiin. Hallissa on myös mahdollisuus sähkö- ja hybridiautojen lataukseen.

Pasilan asema, Mall of TRIPLA, Messukeskus, Valtion virastokeskus, Elisa, Pasilan kirjasto, Teatteristudio Pasila, Linnanmäki.

Maksimi vapaa korkeus ajettaessa Ratapihantieltä on 2,20 m, Kumpulantien sisäänajossa 2,70 m. Pysäköintiruuduissa vapaa korkeus saattaa olla matalampi. Suosittelemme ajamaan ruutuun keula edellä. Halliin ei saa viedä peräkärryjä.

Sisään- ja ulosajoja on kaksi: Pasilan aseman kohdalta Ratapihantieltä keskikaistalta (sisäänajo pohjoisen suunnasta tultaessa) sekä Kumpulantien päästä pysäköintialueen takaa. Hissit Asemapäällikönkadun ja Junailijankujan kulmauksessa sekä Junailijanaukiolla.

Palveluita P-Veturissa 

Sähköautojen lataus

Sisäänajo

Sisäänajo Ratapihantieltä
Sisäänajo Kumpulantieltä
Previous slide
Next slide

Tuntihinnasto

Ma-Pe 06-18​

2 €/ Tunti

Muut ajat

1 €/ Tunti

*Hinta muodostuu aina alkavan tunnin mukaan.

Vuorokausihinnoittelu

1 Vrk

17 €

2 Vrk

25 €

3 vrk

33 €

Jatkovuorokaudet

6€/vrk

 *Vuorokausihinnoittelu koskee ainoastaan yhtäjaksoista pysäköintiä ilman ulosajoa.

Viikkohinnoittelu

1 Viikko

41 €

*Ostettavissa ainoastaan etukäteen asiakaspalvelustamme osoitteesta asiakaspalvelu@autopaikat.fi. Enimmäispysäköintiaika 3 viikkoa.

Sopimuspysäköinti

Yrityspaikka

Itä-Pasilassa osakaskiinteistöissämme toimiville.

100 €/kk

Yrityspaikka

Hinta muille yrityksille

160 €/kk

Asukaspaikka

Osakaskiinteistöjen asukkaille

41 €/kk

Moottoripyöräpaikka

Osakaskiinteistöjen asukkaille

31 €/kk

*Yrityspysäköinnin asiakkaille hintoihin lisätään alv 24%.

Maksutavat

Korttimaksu

Käytä maksukorttia jo sisäänajossa. Pois lähtiessäsi voit maksaa joko maksuautomaattiin tai ulosajon yhteydessä puomilla. Maksukorttisi 4 viimeistä numeroa toimivat PIN-koodina jalankulkuovilla.

E-Parking (Sähköautojen lataus)

Voit ladata kaikissa halleissamme hybridi/sähköautoja eParking sovelluksen avulla. Hinnat ovat 0,20 €/kWh hitailla latauspisteillä (3,6 kW) ja 0,30 €/kWh keskinopeilla (22 kW) latauspisteillä.

Moovy

Moovy veloittaa pysäköintimaksun lisäksi palvelumaksun 0,49 €/pysäköinti, kuukaudessa enintään 4,95 €. Moovysta saat pin-koodin, jolla pääset kulkemaan jalankulkuovista.

ParkMan

ParkManin palvelumaksu on yksityisasiakkailta 15% pysäköintimaksun hinnasta + 0,35€ maksunkäsittelykulu. Sovelluksesta näet koodin, jolla pääset kulkemaan jalankulkuovista kun autosi on hallissa.