P-Palkkatila

Palkkatilanportin pysäköintihallissa on lähes 500 autopaikkaa, neljässä tasossa. Hallissa on sekä lyhytaikaista- että sopimuspysäköintiä

Avoinna 24h
Sähköautojen latauspiste

Pysäköi P-Palkkatilassa!

Palkkatilanportin pysäköintihallissa on lähes 500 autopaikkaa. Sisäänajorakennus osoitteessa Palkkatilankatu 2. Hallista on portaat ja hissi Palkkatilantorille. Tilan vapaa korkeus ajoväylillä on 2,0 m. Pysäköintiruuduissa vapaa korkeus saattaa olla matalampi. Suosittelemme ajamaan ruutuun keula edellä. Halliin ei saa viedä peräkärryjä.

Lyhytaikaisen pysäköinnin automaattikassa sijaitsee ylätasolla. Hallin alimmalla tasolla on myös mahdollisuus sähkö- ja hybridiautojen lataukseen.

Pasilan asema, Mall of TRIPLA, Helsingin pääpoliisiasema, YLE studio, Auroran sairaala, Linnanmäki, hotelli Scandic Pasila, keskuspuisto.

Vapaa korkeus 2,00 m. Pysäköintiruuduissa vapaa korkeus saattaa olla matalampi. Suosittelemme ajamaan ruutuun keula edellä.

Sisään- ja ulosajo löytyvät Palkkatilankadulta. Jalankulkuportaita löytyy kolme, nämä sijaitsevat Palkkatilantorilla, Pasilan Puistotiellä sekä Pasilanraitiolla. Hissi löytyy Pasilanraitiolta, aivan ratikkapysäkin takaa.

Auton pesupaikka: Pesukortti ja -sykäykset mahdollista ostaa asiakaspalvelustamme.

Sähköautojen lataus eParking -sovelluksella

Sisäänajo

Sisään- ja ulosajo

Tuntihinnasto

Ma-Pe 06-18​

2 €/ Tunti

Muut ajat

1 €/ Tunti

*Hinta muodostuu aina alkavan tunnin mukaan.

Vuorokausihinnoittelu

1 Vrk

17 €

2 Vrk

25 €

3 vrk

33 €

Jatkovuorokaudet

6€/vrk

 *Vuorokausihinnoittelu koskee ainoastaan yhtäjaksoista pysäköintiä ilman ulosajoa.

Viikkohinnoittelu

1 Viikko

41 €

Myynnissä ja käytettävissä kesäkuun loppuun saakka. 
Elokuussa viikkopysäköinnin osto siirtyy uuteen nettiportaaliin, josta julkaistaan lisää tietoa sivuillamme kesän aikana.

Ostettavissa ainoastaan etukäteen asiakaspalvelustamme osoitteesta asiakaspalvelu@autopaikat.fi. Enimmäispysäköintiaika 3 viikkoa.

Sopimuspysäköinti

Yrityspaikka

Länsi-Pasilassa osakaskiinteistöissämme toimiville.

120 €/kk

Yrityspaikka

Hinta muille yrityksille

160 €/kk

Asukaspaikka

Osakaskiinteistöjen asukkaille.

41 €/kk

Moottoripyöräpaikka

Osakaskiinteistöjen asukkaille.

31 €/kk

*Yrityspysäköinnin asiakkaille hintoihin lisätään alv 24%.

Maksutavat

Korttimaksu

Käytä maksukorttia jo sisäänajossa. Pois lähtiessäsi voit maksaa joko maksuautomaattiin tai ulosajon yhteydessä puomilla. Maksukorttisi 4 viimeistä numeroa toimivat PIN-koodina jalankulkuovilla.

E-Parking (Sähköautojen lataus)

Voit ladata kaikissa halleissamme hybridi/sähköautoja eParking sovelluksen avulla. Hinnat ovat 0,20 €/kWh hitailla latauspisteillä (3,6 kW) ja 0,30 €/kWh keskinopeilla (22 kW) latauspisteillä.