P-Maistraatti​

Maistraatintorin parkissa on 613 autopaikkaa. Tarjoamme lyhytaikaista pysäköintiä ylätasolla ja sopimuspysäköintiä ylä- ja alatasolla. 

Avoinna 24h
Sähköautojen latauspiste

Pysäköi P-Maistraatissa!

Tarjoamme lyhytaikaista pysäköintiä ylätasolla ja sopimuspysäköintiä ylä- ja alatasolla. Vapaa korkeus 2,10 m alatasolla, 2,15 m ylätasolla. Pysäköintiruuduissa vapaa korkeus saattaa olla matalampi. Suosittelemme ajamaan ruutuun keula edellä. Halliin ei saa viedä peräkärryjä. Oma sisään- ja ulosajo kummallekin tasolle Maistraatinportin tunnelissa. Portaat ja hissi Maistraatintorille. Lyhytaikaisen pysäköinnin automaattikassa sijaitsee ylätasolla. Hallin ylätasolla on myös mahdollisuus sähkö- ja hybridiautojen lataukseen.

Pasilan asema, Mall of TRIPLA, Helsingin pääpoliisiasema, Pasilan kirjasto, Linnanmäki, hotelli Scandic Pasila, keskuspuisto.

Vapaa korkeus 2,10 m alatasolla, 2,15 m ylätasolla. Pysäköintiruuduissa vapaa korkeus saattaa olla matalampi. Suosittelemme ajamaan ruutuun keula edellä.

Oma sisään- ja ulosajo kummallekin tasolle Maistraatinportin tunnelissa. Portaat ja hissi Maistraatintorille. Lyhytaikaisen pysäköinnin automaattikassa sijaitsee ylätasolla.

Auton pesupaikka: osta pesukortti toimistoltamme, Junailijankuja 11.

Rengassäilytys 8 €/kk

Sähköautojen lataus eParking -sovelluksella

Sisäänajo

Alatason sisäänajo
P-Maistraatin tunnelin alku
Alatason sisäänajo
Maistraatin C-porras
Previous slide
Next slide

Tuntihinnasto

Ma-Pe 06-18​

2 €/ Tunti

Muut ajat

1 €/ Tunti

*Hinta muodostuu aina alkavan tunnin mukaan.

Vuorokausihinnoittelu

1 Vrk

17 €

2 Vrk

25 €

3 vrk

33 €

 *Vuorokausihinnoittelu koskee ainoastaan yhtäjaksoista pysäköintiä ilman ulosajoa.

Viikkohinnoittelu

1 Viikko

41 €

 *Enimmäispysäköintiaika 3 viikkoa.

Sopimuspysäköinti

Yrityspaikka

Länsi-Pasilassa osakaskiinteistöissämme toimiville.

120 €/kk

Yrityspaikka

Hinta muille yrityksille

160 €/kk

Asukaspaikka

Osakaskiinteistöjen asukkaille

41 €/kk

Moottoripyöräpaikka

Osakaskiinteistöjen asukkaille

31 €/kk

*Yrityspysäköinnin asiakkaille hintoihin lisätään alv 24%.

Maksutavat

Korttimaksu

Käytä maksukorttia jo sisäänajossa. Pois lähtiessäsi voit maksaa joko maksuautomaattiin tai ulosajon yhteydessä puomilla. Maksukorttisi 4 viimeistä numeroa toimivat PIN-koodina jalankulkuovilla.

E-Parking (Sähköautojen lataus)

Voit ladata kaikissa halleissamme hybridi/sähköautoja eParking sovelluksen avulla. Hinnat ovat 0,20 €/kWh hitailla latauspisteillä (3,6 kW) ja 0,30 €/kWh keskinopeilla (22 kW) latauspisteillä.

Moovy

Moovy veloittaa pysäköintimaksun lisäksi palvelumaksun 0,49 €/pysäköinti, kuukaudessa enintään 4,95 €. Moovysta saat pin-koodin, jolla pääset kulkemaan jalankulkuovista.

ParkMan

ParkManin palvelumaksu on yksityisasiakkailta 15% pysäköintimaksun hinnasta + 0,35€ maksunkäsittelykulu. Sovelluksesta näet koodin, jolla pääset kulkemaan jalankulkuovista kun autosi on hallissa.